Om Thundera

Thunderas vision är att vara bland de främsta IT teknik företagen i Sverige på Unix och Linux plattformen, med fokus på Moln, Linux och öppen källkod i allmänhet. Thundera skall leverera högpresterande tjänster, produkter och koncept som ger kunderna mervärde och ligga i framkant av nutidens teknik och lösningar. Sedan grundandet 2005 så har Thundera gjort just detta och har och har haft kunder i alla kundsegment, med Thundera så kan ni vara säkra på att få rätt kompetens på rätt plats.

Thundera har en bred tjänsteportfölj och kompetens som är som spetsigast på Linux och Unix sidan, mjukvaruutveckling, drift och produktion.

Thundera har designat och implementerat Linux och Unix koncept på stora mediaföretag, stora konsult och driftföretag och migrerat stora Unix parker till Linux i myndighetssektorn. Vi har utvecklat interna infrastrukturlösningar, provisioning och assetmanagementsystem och programmerat mängder med program till våra kunder, både ny funktionalitet och för integration med befintliga system.

Vi har implementerat stora virtualiseings och molnlösningar för ”mission critical” system både på Vmware, Xen, Kvm, Docker, Openshift och Kubernetes. Med Thundera som leverantör alt partner så kan ni känna er säkra på att ni får rätt kompetens och att jobbet blir utfört till utsatt mål.