Vad gör vi?

Vår drifttjänster inriktar sig till företagskunder. Små som stora. Vi hjälper er med allt, från hårdvara till operativsystem, applikationsservrar och drift av era applikationer. Allt från smått till traditionell outsourcing.

Vad skiljer oss ifrån andra?

Ni kan se oss som ert företags IT avdelning. Vi hjälper er med de saker ni behöver få uträttade, vad det än kan vara.  Snabbt och effektivt och ser vi till att alla era tjänster är uppe och snurrar 7/24 365 dagar per år. Ert företag kan därmed dra nytta av alla positiva effekter som bra IT hjälpmedel bidrar med utan att ni behöver oroa er för IT frågor, nya teknologier, hårdvara som måste uppgraderas och förändrar sig frekvent.  Thunderas drift och produktionstjänster är unika på så sätt att vi använder oss av egna koncept, processer och rutiner som är framtagna utifrån vår egen erfarenhet kring området. Med Thundera:s konsept så får ni alla fördelar som processer ITIL och andra tillför men slipper trögheten och krånglet som många känner igen sig i.

Vår datahall

Thunderas servrar är placerade i norra Norrland. Datahallen har redundant elförsörjning, utrustning för brandbekämpning, ups som tar över vid strömavbrott och multipla internetaccesser vilket möjliggör högsta möjliga tillgänglighet för era IT system.

Applikationsservrar, Applikationer, Webshopar och internethandel

Thundera kan erbjuda Thundera packeterade och automatiserade koncept kring de flesta och kända applikationsservrarna och applikationerna. Detta gäller också de populäraste webshoparna som finns idag, bla de som kopplas direkt till CMS (Content Management System)   Vi kan även erbjuda de främsta och smidigaste webbetalningslösningarna som finns idag. Bla via betalkort, sms, telefon och faktura. Med Thundera som leverantör och partner så är ingenting omöjligt!

Thunderas koncept

Thundera arbetar efter egna utvecklings och automatiseringsprocesser som är inkorpererad i all vår verksamhet, från provisioning av själva systemen till utrullning av era applikationer på ett automatiserat sätt. Drift och produktion som det ska vara. För att uppnå detta så ställs en del krav både på hur systemen ser ut, driftas och installeras och sköts i daglig drift och även på hur vi arbetar tillsammans för att uppnå det absolut bästa resultatet.

Ja jag är intresserad, hur går jag vidare?

Kontakta Thundera, kontaktinformation finns nedan. Vi väntar på att just du ska kontakta oss så vi får möjlighet att ge er mer information kring våra lösningar.